avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit

As dori sa fac un imprumut ipotecar pe un apartament pe care il detin impreuna cu fiul meu in varsta de 12 ani. Copilul detine 3/8 din locuinta. mentionez ca apartamentul valoreaza 50000 euro , iar eu am nevoie de 13000 euro.Curatorul copilului este de acord cu acest lucru , ba mai mult este de acord sa fie si girant.
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:48, 22 Mai 2009
ªi care este problema? ;)
...pai problema e mare...minorul nu poate garanta obligatia altuia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu ipoteca lorelai_3691 lorelai_3691 Sotul meu a decedat acum 3 ani si in urma succesiunii baiatul meu in virsta de 12 ani este proprietar cu 3 /8 din apartament. Acum as vrea sa fac un credit ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta la licitatie rabat rabat Buna ziua, Am o locuinta de doua camere cumparata impreuna cu sotul meu. Sotul meu a decedat si am facut succesiunea. Baiatul meu a facut niste credite pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract vanzare apartament costi1987 costi1987 Buna ziua, Am un apartament la vanzare si saptamana trecuta m-am inteles cu niste clienti sa il cumpere. Mi-au cerut contractul de vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)