Am fost sa platesc la finante impozitul la masina mea.
Imi spun de acolo ca nu pot sa primeasca banii, ca reiese din baza de date ca detin o Dacia 1310, inregistrata in 2003 pe numele meu. Problema cu numele este ca difera prenumele. Din Cristian, acolo apare Catalin (care detine acea Dacia 1310). Cred ca este doar o greseala la scriere cand au trecut acolo.
Insa imi spun mie ca eu defapt detin acea Dacie 1310 la care nu s-a platit impozit din 2003.
Dupa cum spuneam, nu detin si nu am detinut niciodata un astfel de autoturism.
Am depus o cerere sa se rezolve insa mi-au spus ca daca gasesc actele cum ca detin acea masina, nu mai pot face nimic.
Imi dati va rog niste sfaturi in legatura cu aceasta situatie?
Multumesc.
Urmariti solutionarea cererii dvs. In cazul in care sustin ca au gasit actele din care rezulta ca dvs. detineti aceea masina verificati exactitatea numelui si a celorlalte date de identificare, in sensul sa va apartina, si solicitati sa va elibereze copii dupa acte, apoi reveniti cu informatii suplimentare sau consultati un avocat.
In cazul in care datele de identificare nu va apartin cereti-le sa corecteze greseala care le apartine si sa fiti scos din evidenta fiscala ca platitor de impozit pentru aceea masina care nu va apartine.
:)) Pai cum sa gaseasca acte cum ca detineti masina cand nici inregistrarile lor nu spun ca detinbeti masina... e trecuta SI EA PE UNDEVA, PE ROLUL CUIVA CU NUME ASEMANATOR... nu e masina dv., nu detineti, n-ati avut, sa rezolve... Daca gasesc acte care sa dovedeasca ce? Ca omul cu nume de familie identic si prenume diferit are o masina sau cum?
De rasul curcilor.
Sa va arate actul de proprietate, trebuie sa fie in copie. Si sa reglementeze. Anul trecut aparea masina pe-acolo?
Refuzati ferm sa recunoasteti acel debit , aratandu-le simplu buletinul cu numele si prenumele dvs, care este diferit de cel scris in evidenta lor. Nu va pot cere sa platiti debite vechi de 11 ani. Nu v-au instiintat niciodata de acest debit si vor acum. O aiureala..