avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de familie

bunaziua ,

Am si eu o problema si as vrea daca se poate sa aflu informatii .
fratele meu a murit intr-un accident de munca in italia
era angajat si avea asigurare avocatul care l-am angajat a cerut sa ii trimitem
un certificat de familie care sa dovedeasca ca noi sintem urmasii lui
adica parintii si fratii (nu era insurat si nu avea copii) .Am fost la primarie in sat si mi sa spus ca nu se poate da asa ceva decat la familiile cu copii minori.

imi poate explica cineva ce document sau declaratie pot face?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 15:44, 9 Septembrie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti avocatului angajat copii legalizate dupa traducerea cu apostila a actelor de nastere ale Dvs. si al persoanei decedate, precum si dupa o declaratie legalizata la notar prin care declarati sub puterea legii penale ca sunteti singurele rude ale decedatului (parintii si fratii sai), el neavand sotie sau copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport mortuar acbin acbin Buna seara.Concubinul meu a decedat in Italia acum jumatate de an.Exista un pasaport mortuar care se afla la fratele decedatului.Am cu acest barbat un copil ... (vezi toată discuția)
Care e procedura ca sa inregistrez un deces din u.e in romania??? mannuella mannuella AM O RUDA ROMANCA, MOARTA IN ITALIA. CUM INREGSIREZ DECESUL IN ROMANIA? CARE E PROCEDURA CEA MAI SIMPLA PENTRU A SCOATE MAI REPEDE CERTIFICAT DE DECES ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)