avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primire corespondenta oficiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primire corespondenta oficiala

buna ziua
doresc sa primesc decizia de la judecatorie intr un caz de marire a pens alimentare ,in cutia postala pe care o detin la un oficiu postal ,este posibil acest lucru?mentionez ca nu locuiesc in aceiasi localitate ,unde se desf ac process
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 16:31, 9 Septembrie 2014
Sentinta judecatoriei vă va fi comunicata la adresa mentionata in dosarul cauzei. Daca doreati sa va fie trimisa la alta adresa trebuia sa faceti o cerere in acest sens .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea dintre casa judeteana de pensii si pensionarul roman cu domiciliul in strainatate Angela Maria Angela Maria Buna dimineata ! Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema privind pensia mea comunitara. Din 2011 locuiesc in Germania iar in noiembrie 2018 printr-o ... (vezi toată discuția)
Nu am primit motivarea ContSters273796 ContSters273796 In luna noiembrie avocatul mi-a spus ca decizia pe care au luat-o judecatorii tribunalului imi este nefavorabila si m-a sfatuit sa fac recurs. Eu am decis sa ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? ContSters131235 ContSters131235 buna ziua , Se poate considera parasire de domiciliu , daca am depus cererea de divort la judecatorie? si in acest timp vreau sa parasesc domiciliu in care ... (vezi toată discuția)