Ma aflu intr-o situatie disperata si va cer ajutorul! V-as fi recunoscator daca nu as primi reprosuri si replici de genul "Asa iti trebuie!", pentru ca sunt foarte constient de gravitatea faptei comise si de prostia pe care am savarsit-o.
La sfarsitul lunii iulie am furat dintr-un magazin al unui mall bucurestean un ceas in valoare de 90 lei pe care voiam sa-l fac cadou. Am iesit din magazin, dupa care am fost oprit de paznic: m-a pus sa scot tot ce am in borseta (evident, si ceasul). Mentionez ca managera nu a acceptat sa platesc bunul (insa l-a recuperat si l-a repus in vanzare) si a chemat politia. Dupa ce a venit politia, am fost dus la sectie unde mi s-a luat declaratie. In procesul verbal intocmit se descriu faptele, se dau detalii despre paznic, managera de magazin si povestesc eu cum, ce am facut. Am recunoscut fapta si am cooperat. Domnii politisti mi-au spus ca este vorba de furt calificat si ca o sa fiu sunat si chemat de procuror sa dau declaratii.
Exista, insa, o problema mare pe care o am - sunt cleptoman: sunt dependent de furturi si imi face placere sa fac asta. Am consultat un psiholog si momentan sunt intr-o perioada in care am reusit sa stau deoparte.
Situatia descrisa mai sus este prima abatere pentru care sunt prins (cum spuneam, am mai sustras bunuri de valori mici si inainte #-o), nu am mai avut probleme cu legea si nici de-a face cu politia pana acum.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: ce se va intampla? Au trecut 2 luni in care nu am putut sa dorm si gandurile negre si remuscarile nu-mi dau pace. Inca nu m-a contactat nimeni de la politie/procuratura. Se efectueaza cercetari? Exista posibilitatea ca ei sa descopere pe alte inregistrari ca eu am mai furat si inainte?
Cat sa mai astept? O sa mi se intocmeasca dosar penal? Care va fi solutionarea (daca magazinul respectiv nu depune plangere)?
Va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede! Nu mai pot trai asa.#-o :(
Aveti rabdare in continuare . Nu agitati dvs. spiritele . Eventual , verificati daca aveti cum , daca la adresa din acte s-a trimis ceva. Dar , linistiti-va.
Furt din magazin
malinap
Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
newguy98
Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)