avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrare contract inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrare contract inchiriere apartament

Contractul de inchiriere se inregistreaza la Administratia Financiara unde proprietarul are domiciliu sau la Administratia Financiara unde exista apartamentul;in speta la Ad.fin Sector2 unde e apartamentul sau la Ad.Fin Guiurgiu unde are proprietarul domiciliul).
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: marbostgms , utilizator 12:22, 10 Septembrie 2014
Se inregistreaza unde isi are proprietarul domiciliul pe buletin.
Buna ziua!
Contractul de inchiriere se inregistreaza la administratia unde este apartamentul.
Contractul de inchiriere se inregistreaza la administratia financiara in circumscriptia careia isi are domiciliul proprietarul intrucat prin aceasta operatiune se declara venitul pe care il obtine din inchiriere in vederea impozitarii.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
marbostgms, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social vernescu vernescu Va rog sa-mi spuneti daca pentru sediu social al unui SRL contractul de comodat trebuie inregistrat la Administratia Finaciara daca administratorul societatii ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta carmen_85 carmen_85 Bua ziua, ce documente se depun la ANAF daca se obtin venituri din inchirierea unei locuinte? Unde se depun aceste documente, la organul fiscal unde ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)