Bua ziua, ce documente se depun la ANAF daca se obtin venituri din inchirierea unei locuinte? Unde se depun aceste documente, la organul fiscal unde proprietarul locuieste efectiv (chiar daca e in alt judet) sau la organul fiscal in raza teritoriala a locuintei inchiriate? Va multumesc
La ANAF din judetul/localitatea unde aveti domiciliul.
Ca ex, proprietar al unui apartament din Buc sector2, are domiciliul in Buc sector6:
-pentru venituri provenite din inchiriere, depune dosarul cu documente la ANAF sector 6,
-pentru impozit teren/cladiri, plateste la Administratia financiara sector 2.
Restituirea taxei auto
M@rion
Am inteles ca cererea pentru restituirea taxei auto se depune la fisc. Dar la care? (M-am mutat in alt judet, iar masina n-am apucat s-o inmatriculez inca. CI ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.