avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare certificat medico -legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare certificat medico -legal

Stie cineva sa imi spuna daca in cazul unui accident rutier cand certificatul medico-legal se trimite direct la politie din cate am inteles ,exista cumva posibilitatea in cazul in care merg la iml sa mi se elibereze o copie sa pot vedea si eu continutul lui sau pot obtine asta numai de la politie ??
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:08, 10 Septembrie 2014
Aceasta este procedura, cind mergi la SML in vederea expertizarii, sa fie comunicat acest certificat direct catre politie. Sigur iti va inmina o copie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire Plesescu Olga Plesescu Olga Am fost accidentată în Bacău pe trecerea de pietoni.Deși impactul a fost puternic am zburat efectiv și m-am rostogolit apoi pe jos ,nu am avut fracturi.La ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat medico legal praporgescu praporgescu Pot sa solicit obtinerea unui certificat medico-legal pt constatarea vatamarilor suferite in urma unui accident de circulatie si stabilirea numarului de zile ... (vezi toată discuția)
Victimele unui accident rutier cu autor necunoscut Olivia_28 Olivia_28 Buna ziua. In decembrie 2007, iesind de la serviciu, eu si un coleg de serviciu am fost accidentati pe trecere de pietoni, amandoi ajungand la spital cu ... (vezi toată discuția)