avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzarea pe site a unor produse tip \\"Talcioc\\"
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzarea pe site a unor produse tip "Talcioc"

Buna.

Sunt o persoana fizica, am un site si doresc sa vand unele produse folosite (de prin casa) prin intermediul acestuia.
Cum ar trebui sa procedez vizavi de obligatiile fiscale?
Castigurile sun supuse Codului fiscal?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
vally62, utilizator
Cel mai recent răspuns: vally62 , utilizator 07:35, 11 Septembrie 2014
dar sunt atatea site-uri specializate de vanzare online , in care va puteti inscrie cu un cont de user....si bafta la vanzare .
de ce va mai complicati cu cod fiscal , cu tva cu obligatii fiscale etc...etc...
Vanzarea bunurilor personale catre un comerciant care le revinde este scutita de impozit si alte contributii, dar ceea ce ati descris mai sus e o afacere si este impozitata de lege.
Multumesc de sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa îmi deschid o mica afacere. OanaSS OanaSS Buna seara, As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa devin comerciant tunderkert88 tunderkert88 BUNA ZIUA! CA SA DEVIN COMERCIANT,DACA NU AM EDUCATIE/DIPLOMA IN DOMENIU, CE ALTERNATIVE AM LEGAL PTR ACEASTA? DE EX.AS ADUCE DIN STRAINATATE ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli firma revanzari imobile vechi gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Context: Firma nou infiintata, asociat unic(si administrator), pe cod CAEN principal 6810 (Cumpararea si vanzarea imobilelor proprii ) care ... (vezi toată discuția)