avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon +factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon +factura

Deci am fost in magazin si am luat ceva.Am solicitat la casa sa-mi treaca CUI-ul pe bon .Apoi m-am dus la Relatii clienti sa imi stampileze bonul.Am fost intrebat daca vreau factura.Am zis DA si mi s-a facut factura cu chitanta atasata.Contabila a tunat si fulgerat ,cum ca este ..dublura.Ma pute-ti lamuri daca am procedat corect?Cine are dreptate?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:07, 10 Septembrie 2014
Intradevar, cei de la CARREFOUR fac asa, dar corect este cum spune contabila dvs.: la vanzarea cu amanuntul se elibereaza bonul fiscal si, la cererea clientului, se emite si factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu bon fiscal, nu cu chitanta. Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Un furnizor, la facturile sub 100 euro, nu elibereaza chitanta, da bon fiscal ca dovada a platii. Chestia asta e corecta? Pot fi probleme cu anaf-ul? Ca am ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala cu chitanta sau cu bon fiscal? marcy74 marcy74 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cand se elibereaza factura cu chitanta si cand cu bon fiscal? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Utilizarea casei de marcat ciugureanumihaela ciugureanumihaela SRL ,ob de activitate comert cu ridicata a mat de constructii. La vanzarea catre PJ ,se emite factura si chitanta pt plati cash iar pentru platile cu cardul ... (vezi toată discuția)