De curand sa incheiat un proces care initial plecase ca incadrare de la art 181 cp (vatamare corporala),cu schimbarea incadrarii la loviri si alte violente art 180 alin 1.Sunt parte vatamata in acest proces si am fost agresat de un grup de 8 persoane .Binenteles din acest grup nu afost tras la raspundere decat unul dintre ei care nu avea antecedente penale,care si acesta la finalul acestui proces a fost scos cu amenda penala.Acum o sa va prezint decizia judecatoriei.
La condamnat pe inculpat astfel:
- la amenda penala 800 RON;
-900 ron catre spitalul de urgenta;
-300 ron daune materiale;
-1200 ron daune morale;
Daca observati cheltuielile de judecata nici nu au fost trecute (onorariul avocatului,transportul meu 9luni de zile ptr.acest proces,si nu mai spun alte chitante reprezentand consulturi de specialitate)
Pentru recurs daca imi angajez alt avocat se considera cheltuieli de judecata .Eu oricum va multumesc pentru amabilitatea care ati avut de mi-ati raspuns la diferite intrebari pe acest site.
Poate ca avocatul dumneavoastra a omis sa solicite si aceste cheltuieli.
In cazul unui eventual recurs, nu este obligatoriu sa va angajati avocat deoarece, in cadrul noului proces, avand in vedere ca veti solicita doar completarea sentintei penale in ceea ce priveste celelalte cheltuieli asupra carora instanta a uitat sa se pronunte, va veti putea reprezenta singur.
Amenda penala
cercetasa
pt. vatamare corporala cu CML DE 24 ZILE se poate acorda amenda penala??????
care ar putea fi suma???????
cheltuielile de judecata la un proces de 8 luni ... (vezi toată discuția)