avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Majorare pensie de intretinere- adresa instanta- ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Majorare pensie de intretinere- adresa instanta- ce inscrisuri trebuie sa depun?

Buna ziua ,
Va rog,
daca ma puteti ajuta ,am cerut recalcularea pensiei alimentare a copilului , si am o nelamurire, in legatura cu adresa primita de la tribunal , unde la punctul A: mi se spune sa depun inscrisuri doveditoare si nu stiu la ce se refera,?
Ce inscrisuri trebuie sa mai depun ? sentinta divort, certificat nastere copil ??
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 13:11, 12 Septembrie 2014
inscrisurile pe baza carora ati cerut recalcularea.Se presupune in acest moment sotul/sotia are un venit mai mare decat avea la momentul solutionarii cererii initiale.
Da, salariul fostului sot a crescut, dar cum sa obtin inscrisuri privind marirea salariului ei?
Nu e de datoria statului sa verifice?
va multumesc ptr raspunsuri
statul nu poate verifica zilnic salariul tuturor oamenilor care platesc pensie alimentara. In plus nu este obligatoriu sa se mareasca pensia odata cu salariul. Puteti cere instantei sa faca adresa l a societatea unde lucreaza sotia si sa afaceti si Dvs una la Directia de Admninistare fiscala unde apartine sotul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Crynutza79 Crynutza79 Buna ziua Ma numesc Crina si v-as ruga daca imi puteti da niste raspunsuri,sunt divortata, copilul mi-a fost incredintat mie,momentan sunt plecata din tara cu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentara valy_serban78 valy_serban78 Pentru neplata pensiei alimentare am aflat ca trebuie sa fac plangere penala fostului sot. Nu se poate executa deoarece el este plecat din tara. Nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marian_nita72 marian_nita72 Buna ziua.Intrebarea mea este daca sotia are un copil din prima casatorie iar acum avem un copil impreuna ,care ar fi procentul care se calculeaza pentru plata ... (vezi toată discuția)