avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta

Tatal meu a fost condamnat sa plateasca o sulta. Este batrin si bine inteles nu-i doresc raul, dimpotriva. In caz de dispatitie, sulta trebuie platita de mostenitori sau se singe pur si simplu ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria.porru@laposte.net , utilizator 11:27, 21 Mai 2009
Regula este ca mostenitorii preaiau atat drepturile , cat si obligatiile defunctului.ca atare, si aceasta sulta ar trebui sa incumbe acelora care preiau patrimoniul...
~ Conținut șters la cerere ~
Ca urmare a anularii certificatului de mostenitor. Inutil sa va spun ca mostenitorii (stra-stra nepotii stiu ca mostenitorul direct si-a avut partea dar profita de lipsa de documente inerenta unei anumite epoci)

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A se sustrage la plata ca urmare a unei situatii injuste maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net In urma anularii de catre un mostenitor a certifcatului de mostenitor, tatal meu a fost condamnat sa plateasca suma x. Mentionez ca anularea a fost ceruta de ... (vezi toată discuția)
Lipsa act certificat medico-legal psihiatric mihaeladia mihaeladia Buna ziua, in urma decesului tatalui meu am aflat ca tot ce avea i-a lasat printr-un contract de intretinere si un testament nepotului lui (eu sunt unica ... (vezi toată discuția)
Succesiune elena van geneijgen elena van geneijgen buna ziua! eu sunt elena . am o intrebare despre succesiunea dupa tatal meu. suntem trei frati, mama si baiatul fratelui meu decedat. cel din urma a ... (vezi toată discuția)