avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clasificarea ocupatiilor in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clasificarea ocupatiilor in Romania

Buna ziua, am urmat un curs de Consilier de orientare privind cariera si la momentul respectiv codul cor a fost (asa scrie pe curs) 241208 (acum am vazut ca la acest cod cor apare alta calificare), acum la servici trebuie sa urmez un curs cu aceeasi denumire, adica Consilier de orientare privind cariera pe alt cod cor si anume 242306. Ambele cursuri sunt pe fonduri europene si trebuie sa dau declaratie pe propria raspundere ca nu am mai urmat acest curs. Intrebarea mea este cum dovedesc eu ca este acelasi curs, cand s-a modificat codul cor ????? pentru ca acum de la resurse imi spune ca daca nu este la fel corul nu e acelasi curs. Multumesc
Cel mai recent răspuns: RalucaPetrut , utilizator 21:23, 12 Septembrie 2014
Nu au dreptate cei de la serviciu dvs.

Adoptarea unei noi Clasificari a Ocuatiilor din Romania a insemnat si o noua codificare. Unele functii primind un nou cod COR.
Astfel, cursul este acelasi chiar daca codul COR s-a modificat.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii consilier orientare privind cariera cor 242306 Mira_A Mira_A Va rog frumos sa-mi spuneti cat mai repede posibil daca pentru incheierea unui contract de munca cu Functia (meseria) Consilier orientare privind cariera ... (vezi toată discuția)
De când s-a schimbat codurile cor ? bună ziua ! colegul de ... oanaportar oanaportar de când s-a schimbat Codurile COR ? Bună ziua ! Colegul de la Resurse Umane mi-a arătat un document eliberat de o unitate în care s-a scris că: în ... (vezi toată discuția)
Autoritate/putere de lucru judecat actiune in constatare/realizare, da au ba? serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Am si eu o intrebare legat de actiunea in constatare intr-o problema de dreptul muncii. Daca introduc o actiune in realizare si daca ar fi sa pierd, pot sa ... (vezi toată discuția)