avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnchidere firma

Am un SRL infiintat de sot (sotul a decedat in 2011). Eu aveam 30 parti sociale, iar el 20. In urma decesului, s-au impartit cele 20 parti sociale astfel:
-5 mi-au revenit mie;
-cate 5 celor doi copii (majori) ai sotului dintr-o casatorie anterioara;
-5 copilului meu si al sotului care este minor.
Cum procedez sa scap de firma, avand in vedere ca exista un minor si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? Firma a fost infiintata in Suceava; nu am datorii la fisc; am inchis punctual de lucru din Marginea si am predat casa de marcat pentru ca eu m-am mutat acasa la mine in Prahova.
Cel mai recent răspuns: marina250050 , utilizator 15:29, 12 Septembrie 2014
Da, vi le voi scana saptamana viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl av_gabitza av_gabitza Buna ziua, am o situatie cel putin ciudata la prima vedere. asociat unic din srl decedeaza. 3 succesori accepta mostenirea pur si simplu, astfel ca in ... (vezi toată discuția)
Modificare srl cu 2 asociati in srl cu asociat unic LaurentiuCC LaurentiuCC Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie. Eu si sotia mea am infiintat un SRL cu 2 asociati. Sotia a decedat iar partile sociale au fost ... (vezi toată discuția)
Deti un srl, in caz de deces copii pot sa conduca srl-ul mai departe? iioanar iioanar deti un srl, in caz de deces copii pot sa conduca srl-ul mai departe? Care este baza legala care prevede asa ceva sau in ce conditii? Va multumesc (vezi toată discuția)