La PVde constatare al CNADNR, scrie data constatarii..am cautat pe net si in codul rutier sa gasesc o definitie care sa arate distinct aceasta data....sau cand se poate trece aceasta data !!
Practic fapta petrecuta in 06.02.2014, data constatarii 25.07.2014 , data comunicarii ..pe plic sunt mai multe date: 30.07.2014/ 04.08.2014 ...si reavizat 18.08.2014 cu 08.09.2014, data cand am gasit-o in cutia postala este 09.09.2014...
Practic ,cei de la CNADNR, ne "aburesc" cu data constatarii, care in PV de circulatie rutiera, este data faptuirii evenimentului...
Intrebare - pot contesta ,cu data de 08.09.2014 sau data primita in cutia postala 09.09.2014, ca a trecut termenul de 6 luni, pentru prescrierea faptei ??!! Multumesc.
Multumesc.
Lipsa de comunicare in 30 zile,poate duce-expune la emiterea altor PV de constatare, ce contravene ultimilor modificari aduse , " interval în care nu se pot încheia alte procese-verbale de constatare a contravenţiei ..."
Intrebare : ma pot lega si de semnatura electronica a PV ?
Documentul /PV este electronic pana in momentul tipariirii...
Eu , personal sau Judecatoria unde se face contestatia nu am/are cum sa citesc/a semnatrura electronica !!??? Practic documentul ne este conform cu legislatia in vigoare...
Rovinieta auto
gm_mg
Din eroare, am neglijat sa achit taxa de rovinieta din ianuarie 2014.
De la acea data si pana in prezent am circulat fara rovinieta.
In data de 18.08.2014, ... (vezi toată discuția)