avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis de conducere

In cazul in care permisul de conducere a fost suspendat si nu a fost facuta contestatie,iar procesul verbal intocmit de politie nu fost semnat,cum as putea obtine dovada de conducere,macar pentru o zi doua?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:07, 12 Septembrie 2014
Semnarea procesului verbal nu inseamna recunoasterea faptei.

Nesemnarea procesului verbal este un drept dar procesul verbal tot legal intocmit se considera in conditiile in care exista un martor care sa confirme refuzul semnarii pv si nu a faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la o alta dovada? dariusnego dariusnego Buna ziua, In data de 17.05.2012 mi s.a retinut permisul de conducere pt neacordare de prioritate la pietoni si am primit dovada de circulatie timp de 15 ... (vezi toată discuția)
Amenda + suspendare permis. pv semnat Diana2 Diana2 Buna ziua, Am fost oprita de agentul constatator, mi-au fost controlate actele si pe urma mi s-a spus ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis neluion neluion Buna Ziua M-a fost suspendat permisul de conducere pentru o asa zisa depasire pe linia continua .Politia din localitatea respectiva nu era dotata cu ... (vezi toată discuția)