avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat titlu proprietate care nu a fost pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat titlu proprietate care nu a fost pierdut

Buna ziua,
trebuie sa deschid succesiunea dupa tata. toate eforturile mele de a obtine titlu de proprietate, sau de a face o copie legalizata, au fost in zadar,matusa nu vrea sa imi dea ceea ce consider ca imi apartine in egala masura deoarece pe titlu de proprietate este pe numele celor doi frati.
va rog sa-mi comunicati pasii pe care trebuie sa-i urmez in vederea eliberarii unui duplicat, deoarece vreau sa deschit succesiunea in cel mai scurt timp, costurile sunt reduse.
mentionez ca titlu a fost eliberat in anul 1995, de comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupara terenurilor jud. Teleorman.
nu pot sa-l declar pierdut deoarece este fals in declaratii.
multumesc
In situatia in care nu exista consens intre mostenitori,unica varianta este actiunea in instanta
competenta de la ultimul domiciliu al defunctului.
Urmeaza ca in actiune sa faci referire la situatia de fapt si la detinatorul titlului de proprietate,instanta urmand sa solicite documentul

Mergeti la OCPI de care apatineti si cereti TP ul si il veti primi cu 5 ;lei conform cu originalul si nu va mai rugati la matusa dvs.
Mergeti la OCPI de care apatineti si cereti TP ul si il veti primi cu 5 ;lei

daca "titlul de proprietate este pe numele celor doi frati",angajatul OCPI legal,nu are dreptul sa elibereze documente unor persoane straine de cauza,deoarece initiatoarea topicului nu poarta numele trecut pe titlul de proprietate.
Nu-i strain de cauza, e mostenitor sezinar acceptant, insa nu are ce face cu acea copie la notar.
O dati in judecata pe matusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Duplicat al unui titlu de proprietate care nu a fost pierdut Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, sunt functionar la o primarie. M-am confruntat cu o situatie neobisnuita si nu stiu ce sa fac dpdv legal. A venit la primarie o persoana sa ii ... (vezi toată discuția)