Buna ziua tuturor! In primul rand vreau sa imi exprim stima pentru acest site , este de foarte mare folos pentru foarte multa lume ! Am deschis acest subiect pentru ca ma confrunt cu o problema de suspendare a pensiei de urmas pentru ca am cumulat alte venituri , acestea venind dintr-un salariu brut de 465 lei (din care mai putin de 100 lei contributiile precum stie toata lumea ) , am lucrat pe perioada 01.11.2008 pana pe 31.01.2009 , am primit decizia de suspendare a pensiei de pe 01.11.2008 si mi-a fost ceruta suma incasata necuvenit pe perioada 01.11.2008-01.05.2009, ultimul cupon de pensie este de pe 03.2009, mama mea este beneficiara acestei pensii in functie de titular, in valoare de 212 lei . Greseala mea a fost ca nu am adus la cunostinta CNPAS-ului ca m-am angajat crezand ca ma incadrez in aceste drepturi avand salariu pe jumatate de norma dar asta conteaza mai putin.Pragmatic , gandesc eu ca ar trebui ca pensia sa fie suspendata pe 3 luni sau sa inapoiez suma primita pe 3 luni primind la randul meu pensia pe luna 04, 05 nu sa imi fie suspendata de tot. Va rog frumos sa ma ajutati , cu 212 lei nu poti trai ..dar nici fara ei ca asa e in viata unii au prea mult si altii deloc, am uitat sa mentionez ca urmez o facultate si am 19 ani.
~ final discuție ~