avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum renunt la un avocat sarlatan?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum renunt la un avocat sarlatan?

Buna ziua ! In urma unui accident rutier a decedat tatal meu iar vinovatul este cealalta persoana.Am vorbit cu un avocat iar apoi am semnat un contract cu el din care reiese ca in urma servicilor sale trebuie sa-i acordam un onorariu de succes de 25% din castig plus o alta suma in valoare de 500 de lei .Contractul a fost repetat de 4 ori si anume eu am semnat un contract iar inca 3 persoane cate un contract fiecare.Dupa ceva timp au inceput sa ne sune niste persoane aproape zilnic spunandune ca trebuie sa mergem la psiholog sa facem nu stiu ce sa mergem la notar sa semnam nu stiu ce dar am refuzat pt ca ni se pare anormal asa ceva .De fiecare data cand sunam avocatul sa intrebam despre caz ne cerea sa ne intalnim personal cu el (el fiind dintr-un judet iar noi din altul) si de fiecare data ne zicea ca trebuie sa semnam nu stiu ce ,dar noi refuzam mereu.Prin urmare el pana in momentul de fata nu s-a ocupat de caz sub nici o forma si a trecut aproximativ un an .Prin urmare cum pot face sa scap de el pentru ca el nu vrea sa renunte la caz dar nici de facut nu face nimic .(Precizez ca am cerut contractele in original si a refuzat sa ni le dea iar tot ce am vorbit cu el si i-am cerut am facut-o in scris printr-o adresa din Email) . De facut nu face nimic pentru ca nu-i iese smecheria cu psihologul si alte cheltuieli la care vrea sa ne bage pe noi pt ca la judecatorie nui intereseaza asa ceva si nu se acorda despagubiri pt asa ceva iar el vrea sa stoarca acei bani de la noi din despagubire. Se poate face ceva ca sa scap de el si in caz ca nu se poate face nimic imi poate cere vre-un ban pe viitor tinand cont ca nu a facut nimic ? O alta intrebare a mea este : Care este termenul limita in care poti cere despagubiri de la firma de asigurari? ( presupun ca daca trec nu stiu cati ani nu mai poti cere nici o despagubire nu ? ) . V-A MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Insurance Recovery System , Avocat 20:56, 14 Septembrie 2014
Termenul de prescriere este de 3 ani la RCA si 2 ani la asigurarile facultative. Fiind vorba de deces exista cu siguranta deschis un proces penal, si va trebui sa va constituiti ca parte civila. Aceasta o puteti face pana la citirea rechizitoriului (de obicei la primul termen). Asta poate fi mult mai repede. Referitor la contracte, nu aveti nevoie de contracte in original, este suficient o copie (daca o aveti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - probleme firma de asigurari gmihaela_21 gmihaela_21 in data de 13.08.2008 prietenul meu a avut un accident de circulatie (circula pe drum cu sens unic, cu prioritate. din stanga de pe un drum fara prioritate i-a ... (vezi toată discuția)
Fals pentru acordarea unui imprumut car camycris camycris Buna seara! In urma cu ceva timp secretara de la scoala unde lucrez m-a rugat sa merg ca giranta pentru ca vrea sa scoata un credit de la CAR Invatamant.Eu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna totala rca Gelu-1 Gelu-1 Evenimentul s-a produs in felul urmator. Eu circulam regulamentar pe un drum cu o banda pe sens si se mergea in coloana fiind aglomeratie. In fata mea mergea ... (vezi toată discuția)