avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura pentru obtinerea pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura pentru obtinerea pasaport minor

buna ziua, as dori sa stiu , daca din italia, printr-o procura facuta in prefectura cu apostila de la haga, tatal meu reuseste sa depuna in romania actele necesare eliberarii pasaportului unui minor sub 14 ani si sa i-l retraga...
Cel mai recent răspuns: ela123 , utilizator 12:55, 15 Septembrie 2014
Cu procura specială tatăl Dvs poate sa depună actele necesare ptr eliberarea pasaportului si ridicarea acestuia. Dvs trebuie sa va prezentati acolo ptr poza.
va multumesc pentru raspuns, eu nu reusesc deloc sa vin in romania, dar, cum alte dati, tatal meu a facut totul prin procura consulara, eu vroiam sa stiu daca procura cu apostila de la haga e valabila, ca sa evit mersul la consulat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru a intra in românia cu fetița născuta in italia Gaby753 Gaby753 Ce documente i-mi sunt necesare pentru a intra in țara cu fetița născuta in Italia Menționez ca eu am pașaportul expirat si cartea de identitate ... (vezi toată discuția)