avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Perchezitie in liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Perchezitie in liceu

Buna ziua! Acum ca e inceput de an scolar si trec clasa a 11-a, mi-am adus aminte de o situatie de anul trecut, din clasa a 10-a.

Intr-o zi, am fost instiintati ca o sa vina politia sa faca perchezitie in tot liceul, la fiecare clasa. Ne-au pus sa scoatem tot ce avem din ghiozdan si buzunare si au trecut pe la fiecare. Au venit chiar si cu caine. Dar, ce ma intreb eu este, perchezitiile nu se fac cu o autorizatie de la judecator? Poate totusi au avut, dar cel putin noua elevilor nu ne-au aratat-o. Nici macar nu s-au legitimat. Sau poate se bazeaza pe principiul " lasa ca elevii sunt prosti si nu stiu legile ". Ma rog, dar nici politistii nu prea le stiu..

In fine, idee e ca vreau sa stiu sub ce conditii se face perchezitia, daca a fost conform legii ceea ce au facut ei sau nu. Multumesc! :D
Cel mai recent răspuns: JeanDarm , utilizator 12:48, 17 Septembrie 2014
Daca nu te simți cu musca pe căciula, nu trebuie sa iti faci probleme de acest gen...
Un raspuns fara relevanta. Vreau sa stiu si atat, nu ca " ma simt cu musca pe caciula ". Asta e pe mentalitatea aia, " lasa ca-i pusti, ce stie el ? " . Cu astfel de raspunsuri, mai bine nu va mai " oboseati " sa dati reply.

Vreau sa stiu pentru ca sincer, m-am saturat sa vad cum politistii si-au luat-o in cap si abuzeaza aiurea. Eu imi fac probleme, caci imi pasa, nu sunt ca restul generatiei.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
JeanDarm, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema scolara Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil! Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la perchezitie corporala dxm_dxm dxm_dxm Buna ziua, As dorii sa stiu si eu daca un politist are dreptul de a efectua o perchezitie corporala fara mandat. De exemplu daca fumezi un joint de marijuana, ... (vezi toată discuția)
Infractionalitate in liceu, suferinta nerezolvata Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Cu ceva timp in urma v-am scris despre problema fiului meu din clasa a 9 a, la liceu. Urmand sfaturile primite am apelat la politistul arondat ... (vezi toată discuția)