Buna ziua! Acum ca e inceput de an scolar si trec clasa a 11-a, mi-am adus aminte de o situatie de anul trecut, din clasa a 10-a.
Intr-o zi, am fost instiintati ca o sa vina politia sa faca perchezitie in tot liceul, la fiecare clasa. Ne-au pus sa scoatem tot ce avem din ghiozdan si buzunare si au trecut pe la fiecare. Au venit chiar si cu caine. Dar, ce ma intreb eu este, perchezitiile nu se fac cu o autorizatie de la judecator? Poate totusi au avut, dar cel putin noua elevilor nu ne-au aratat-o. Nici macar nu s-au legitimat. Sau poate se bazeaza pe principiul " lasa ca elevii sunt prosti si nu stiu legile ". Ma rog, dar nici politistii nu prea le stiu..
In fine, idee e ca vreau sa stiu sub ce conditii se face perchezitia, daca a fost conform legii ceea ce au facut ei sau nu. Multumesc! :D
Un raspuns fara relevanta. Vreau sa stiu si atat, nu ca " ma simt cu musca pe caciula ". Asta e pe mentalitatea aia, " lasa ca-i pusti, ce stie el ? " . Cu astfel de raspunsuri, mai bine nu va mai " oboseati " sa dati reply.
Vreau sa stiu pentru ca sincer, m-am saturat sa vad cum politistii si-au luat-o in cap si abuzeaza aiurea. Eu imi fac probleme, caci imi pasa, nu sunt ca restul generatiei.
Dilema scolara
Jenu68
Buna ziua!
Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil!
Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)