avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura fiscala tine loc de contract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura fiscala tine loc de contract?

Buna ziua :)

Va rog frumos sa imi spuneti daca factura fiscala semnata sau stampilata tine loc de contract, respectiv daca pot fi cerute penalitati conform clauzei inscrise pe factura.

Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 20:28, 4 Ianuarie 2019
La multi ani! Daca o factura nu este semnata de client, dar este intocmita in baza unui contract, (se pare ca nu a fost respectat contractul) cum poate fi contestata???? Un text din lege . Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi fiscale acceptate ca proba Otilia B. Otilia B. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile de acceptabilitate ca mijloc de proba in instanta a unei facturi fiscale si care e legea care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Semnarea si stampilarea facturilor DAIANA_ DAIANA_ Am si eu o rugaminte si sper ca ma veti edifica cu privire la aceasta problema ! [b]Mai este obligatoriu ca facturile sa fie semnate si stampilate? [/b]E ... (vezi toată discuția)
Somatie plata pe baza facturii pneuros pneuros se poate cere emiterii unei somatii de plata doar pe baza unei facturi semnate? (vezi toată discuția)