avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Client rău-platnic
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Client rău-platnic

Bună ziua. Dețin un PFA în domeniul consultanței în Relații Publice și am încheiat un contract cu o anume companie prin care am prestat serviciile mele timp de mai mult de un an. Recent însă clientul acesta nu a mai plătit facturile emise de mine (s-au strâns 3 facturi) și mă lovesc de o atitudine ce lasă de dorit și de amânări peste amânări (verbale și nerealiste). Aș vrea să urmez acum calea legală pentru a intra în posesia acestor sume ce mi se cuvin, dar nu știu exact ce trebuie făcut pe mai departe, dat fiind că nu am mai avut parte de această problemă. Mă puteți ajuta? Care ar fi primul pas? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:22, 15 Septembrie 2014
Buna ziua,
Avand in vedere ca este clent vechi, va sfatuiesc ca, initial, sa-i adresati o somatie in scris trimisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, prin care sa-i solicitati ca, intr-un termen de, sa spunem 15 zile de la primire, sa va achite datoriile.
Dupa aceasta il puteti actiona in instanta solictand sumele datorate.
actiunea o veti depune la judecatoria pe raza careia are sediul social firma respectiva.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare facturi cristi0101 cristi0101 O companie pentru care am prestat servicii in baza unui contract aflat inca in vigoare, refuza sa imi primeasca facturile si implicit sa le achite- refuzand ... (vezi toată discuția)
O situatie cu un furnizor de prestari servicii, ... nikson nikson Buna ziua, am si eu o situatie cu un furnizor de prestari servicii, respectiv SALUBRIS SA, care se ocupa de ridicatul gunoiului de la cateva puncte de lucru, ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta Nastase  Cristina Nastase Cristina Trebuie sa stornezi din clenti si sa ii duc in afara bilantului sunt clienti si din ani precdenti ii pot scate prin 117 ??? s au prin 121 . i am scazut prin ... (vezi toată discuția)