avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din strainatate

Am posibilitatea de a colabora cu o firma din strainatate prin oferirea de servicii de consultanta. Contractul ar fi pe o perioada de 6 luni in Belgia, la sediul clientului, deci practic va trebui sa ma relochez acolo; va trebui sa imi platesc eu chiria si cheltuielile de transport. Cum este mai avantajos sa inchei contractul: ca pfa sau srl? Mentionez ca sunt administratorul unei firme existente.
Cel mai recent răspuns: irine_dm , utilizator 11:30, 23 Mai 2009
SRL-ul este declarat ca platitor de impozit pe venit sau pe profit?
Platitor de impozit pe profit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa schimbare activitate loredana291 loredana291 Buna ziua, am un PFA pe comert si doresc sa schimb domeniul de activitate respectiv transport si logistica intracomunitar in acest domeniu am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Srl - cheltuieli de subzistenta s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am citit multe subiecte pe forum si multe materiale despre ce inseamna sa infiintezi un SRl si m-am prins, in mare, cu ce se mananca.... Oscilez ... (vezi toată discuția)
Contract munca/consultanta incheiat cu o persoana juridica straina, nerezidenta caliopi caliopi buna ziua, in cazul incheierii unui contract de consultanta/munca cu o PJ straina, nerezidenta, cu sediul in strainatate, unde trebuie declarat/inregistrat ... (vezi toată discuția)