Firma la care lucrez nu cred ca poate acorda ajutorul pentru nastere, mai exact acel salariu mediu pe unitate. In cazul in care firma se afla in imposibilitatea de a acorda acest salariu, il poate obtine sotul de la firma la care lucreaza? Ce proceduri ar trebui urmate in acest sens?
Am inteles acest lucru, insa daca este prevazut si din varii motive firma mea nu poate plati, se poate solicita la firma sotului? Firma la care lucreaza el acorda acest ajutor si ma gandeam sa solicitam acolo pe baza unei adeverinte de la firma mea in care este stipulat faptul ca nu si permite sa plateasca acest ajutor...sau ca efectiv nu este prevazut in c.i.m / c.c.m si nu acorda acest ajutor.
1. Nu are cum sa nu-l plateasca , daca este prevazut la nivel de angajtor asa ceva.
2. V-am explicat mai sus ca, totul depinde de cum este prevazut la nivel de angajatorul sotului dvs.
3. Nu stiu in ce masura o negatie din partea angajatorului dvs, il va ajuta pe sotul dvs.
Sa mearga sa vorbeasca la locul de munca si apoi reveniti cu detalii despre ce i s-a spus.
Prima nastere
MariaDa
Buna ziua,
Sunt o viitoare mamica (voi naste in luna septembrie) .As dori sa stiu daca angajatorul trebuie sa-mi acorde o prima de nastere. In luna ... (vezi toată discuția)