buna ziua! am intrat pe acest forum pt c nu mai stiu cat mai am de asteptat! va rog sa-mi spuneti cat dureaza o inscriere in fals, adica pe data de 10.10.2008 s-a horata de catre istanta insrierea in fals ( În baza disp. art. 183 Cod proc civilă înaintează Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti contractul de vânzare – cumpărare autentificat sub nr. 753/21.05.2007 de către BNP Pritavu Alexandra ªtrefania în vederea efectuării cercetărilor privind falsul invocat de reclamanţi. Suspendă judecata cauzei . Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.10.2008. ) am dat exact termenii horatai de justitie.
Idee e in felul urmator: tata a cumparat un apart ( cu acte in regula) semnaturi, notar tot ce trebuie...dar omul intre timp a murit si au venit copii sa revendice acest apart. cu sustinerea ca a fost facut in fals!
Intrebarea mea este cat dureaza o asmenea procedura de inscriere in fals..pt ca au trecut ...8 luni si decizia de ai rechema in tribunal nu a aparut!
Va rog mult ajutati-mi sa-mi ziceti cat mai sureaza in astfel de cazuri!
Multumesc si astpet raspunsul
intotdeauna are prioritate cercetarea penala . din acest motiv s-a si dispus de catre instant a suspendarea cauzei , cu trimiterea cauzei la parchet .
de ce nu mergeti la parchet sa intrebati ce se mai intampla in cauza respectiva ? daca s-a efectuat vreo cercetare,etc.
tb sa va implicati mai mult nu doar sa asteptati fiti chemat .
pe ce motiv au solicitat mostenitorii anularea contractului de vanzare-cumparare ?
a fost vanzare-c pur si simplu sau cu clauza ? si ei invoca ca nu s-au respectat clauzele contractulale?? dati mai multe detalii .vanzatorul era singur , adica fara sot ? sau daca traia si sotul contractul a fost semnat de catre amandoi ??
deci..se poate sa intreb la parchet..in legatura cu acest dosar! A fost un act de vanzare - cumparare cu respectarea tuturor clauzelor..doar ca sustin ei..ca semnatura tatalui lor este falsa..si actul nu a fost incheiat in fata notarului. Tatal lor nu era casatorit ( avea o concubina) dar apart. e pe numele lui..nu al concubinei...!
Practic tatal lor a avut 2 apart. ( unu a ramas concubinei)