avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI

BUna ziua.ma numesc Clara si am 24 ani.momentan sunt in concediul de crestere a copilului de 1 an si 2 luni perioaa pentru care am optat fiind de 2 ani.eu beneficiez de icc de pe urma facultatii.intrebare e urmatoarea.vreau un al doilea copil.problema esteca nu stiu cum sa procedez daca in momentul in care nasc voi depasi perioada de 2 ani a primului copil? Pot sa ma angajez cu norma de 2 ore ca sa completez lunile lipsa pana la nasterea celui de-al doilea copil? Problema e ca nu stiu daca se cumuleaza perioada de ccc a primului copil cu perioada in care voi fi angajata 2-3 luni de ex pana la nasterea celui de-al doilea copil
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:53, 15 Septembrie 2014
1. Daca va angajati imediat dupa CCC1 veti beneficia de CCC2 deoarece in cele 12 luni eligibile intra si perioada in care ati fost in CCC1.

2. Angajarea poate sa fie si cu timp partial (chiar si o ora pe zi sau pe saptamana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil mihaelacapra2005 mihaelacapra2005 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu de cand incep sa primesc indemnizatia de crestere pentru cel de-al doilea copil, pana cand trebuie sa depun actele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa prelungesc maternitatea roxanasab roxanasab am o fetita de un an si 2 luni acuma sunt insarcinata iar.cand trebuie sa nasc ca sa imi prelungeasca indemnizatitia sau daca o sa mai primesc indemnizatie ?se ... (vezi toată discuția)