avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale

Va rog sa-mi spuneti ce taxe notariale plateste cumparatorul unui imobil si ce taxe notariale ii revin vanzatorului.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 16:41, 21 Mai 2009
Cumparatorul plateste onorariul notarului iar vanzatorul impozitul aferent pretului de vanzare al imobilului.
Onorariul notarului este suportat de catre cumparator, iar vanzatorul este cel care achita impozitul...el incaseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Urmeaza sa inchei un contract de vanzare-cumparare apartament, in calitate de cumparatori. La stabilirea pretului initial cu vanzatorul acesta ne-a ... (vezi toată discuția)
Cine plateste impozitul catre stat la vanzare apartament zefirzefir zefirzefir Va rog sa mi spuneti,la vanzarea apartamentului,cine plateste impozitul catre stat si taxele notariale, eu vanzatorul?Sau doar cumparatorul plateste tot?. ... (vezi toată discuția)