avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentare din urma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentare din urma

sunt divortat din 2007, in urma casatoriei a rezultat un copil, caruia ii platesc pensie alimentara, cea care a fost stabilita atunci. de 3 ani mi am schimbat locul de munca. fosta sotie m a dat in judecata pentru marire pensie alimentara. eu intre timp am stat in concubinaj si am facut inca un copil.ce are acum 7 luni, salarul meu se imparte la 2 sau cat ar fi cota ce ar trebui sa o dau acum fostei sotii?
poate cere sa platesc pensie marita de cand mi am schimbat locul de munca?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:35, 15 Septembrie 2014
Formulati intampinare pe calea careia aratati ca sunteti intretinatorul si celui de-al doilea copil pe care il aveti si depuneti certificatul de nastere al acestuia.
Pensia de intretinere se poate stabili in acest caz pana la maxim 16.5% din venitul dvs. lunar net realizat si incepand cu data introducerii actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentare meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Va supun discutiei urmatoarea situatie. In anul 2007 am divortat de fosta sotie. Pentru copil a fost stabilita o pensie de 323 ron. Precizez faptul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară goodrige goodrige Bună ziua, Plătesc pensie alimentară 20% din venit. Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o nouă ... (vezi toată discuția)
Pensia almentara Claudia Tarica Claudia Tarica Buna seara, Am si eu o problema, sotul meu are un copil facut cand era la facultate nedorit de el dar in urma analizelor s-a descoperit ca el este tatal, dar ... (vezi toată discuția)