avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dovada de comunicare a sentintei de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dovada de comunicare a sentintei de divort

Buna ziua ,am primit prin Posta romana sentinta de divort in 11 Iulie 2014.Tot atunci s-a transmis si sotului meu care are domiciliul in Israel .Sintem in luna Septembrie si inca nu s-a intors dovada de comunicare din Israel .
Va intreb cit timp dureaza sa se intoarca o dovada de comunicare a sentintei de divort din alta tara (exemplu Israel )?
Au trecut 2 luni de zile si nu s-a intors la Tribunal raspunsul cu dovada de comunicare.
Cui ar trebui sa ma adresez ?ce sa fac ?
va multumesc
Nu puteti face nimic, doar sa verificati la arhiva periodic dc s-a intors dovada de comunicare.
Domnule avocat ,nu exista un termen limita pentru acesta asteptare de intoarcere a dovezii de comunicare ?Asa ma pot duce la arhiva ani in sir sa tot intreb daca s-a intors comunicarea .Va multumesc .
Din pacate nu exista un termen limita, se vb de un termen rezonabil. Verificati la arhiva daca intradevar a fost transmisa comunicarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, eu am o hotarare de divorț cu un cetățean italian ... Claudia Habib Claudia Habib Bună ziua, eu amo hotarare de divorț cu un cetățean Italian din 26.03.2021 cu drept de apel 30 de zile. În 12.04. 2021 au fost trimise comunicările de ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei hotarari de divort alinaluca alinaluca in data de 12.12.2011 am avut proces de divort si instanta hataraste defacerea casatoriei de comun acord,si delara definitiva si irevocabila in ceea ce ... (vezi toată discuția)