avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ordonante ale procurorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ordonante ale procurorilor

Buna ziua. Am facut o cerere de administrare probe intr-un dosar penal,cerere adresata unui domn prim procuror.Cererea a fost solutionata de un procuror-delegat prin ordonanta.Adresa prin care se comunica respectiva ordonanta avea stampila si numele domnului prim-procuror dar semnatura era a procurorului delegat.E legala aceasta procedura?Va multumesc!
sesizati inspectia judiciara, detaliati ce ati detaliat mai sus, iar inspectorii judiciari vor verifica legalitatea si va vor raspunde.
Nu este nimic ilegal, prim-procurorul mai pleaca si el in concediu, pateste ceva, poate delega alt procuror sa semneze in locul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre procuror ragaliemariana ragaliemariana Intr-un dosar penal am facut cerere de audiere martori si experiza masinii in care s-a produs accidentul din 24.02.2009 Nu am decat comunicari verbale ca se ... (vezi toată discuția)
Restituirea cauzei catre parchet pentru completarea urmaririi penale leus leus Va rog o informatie. In cazul unei plingeri contra solutiei procurorului de clasare , in care judecatorul de camera preliminara admite plingerea formulata ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)