Am obtinut in instanta recunoasterea de catre angajator (Gimnaziu), dreptului de a continua activitatea dupa varsta de 60 ani, pana la limita de pensionare standard pentru barbati. Hotararea instantei a fost data in 10.07.2014 si comunicata la data de 20.08.2014. Eu am depus dosarul pentru pensionare la data de 18.07.2014 (sunt nascuta la 18.09.2014).
Vazand hotararea instantei am decis sa-mi retrag cererea de pensionare (la data de 04.09.2014), urmarind sa cer angajatorului sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca si sa ma primeasca din nou la lucru. In cazul in care nu voi reusi acest lucru (angajatorul refuza sa ma primeasca), pierd si pensia in aceasta perioada? Sau mi se acorda retroactiv cand voi depune din nou dosarul de pensionare?
Va multumesc pentru indrumare.
Dreptul la munca
bellaro08
Am lucrat in invatamantul primar, institutor si am implinit varsta de pensionare in iulie 2014. Am cerut in instanta sa mai pot lucra pana la 65 ani si am ... (vezi toată discuția)
Pensionare
Ciupitu Georgiana
Buna ziua.
As dori sa stiu daca o femeie care a va atinge varsta standard de pensionare si stagiul minim de cotizare in luna martie poate opta in scris sa ... (vezi toată discuția)