avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea chiriasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea chiriasului

Buna seara .Prin urmarea cumpararii unei case am mostenit un chirias care nu se da dus chiar daca nu mai are nici un contract .Intrebarea mea e : Daca reusesc sa intru in proprietatea mea cand nimeni nu e acasa si schimb yala ca sa evit conflictul (sa evit procesul penal)... la ce m-as putea astepta pe parte legala din partea lui ? Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:55, 17 Septembrie 2014
Atentie,daca locatarul detine bunuri personale in proprietatea dv
Daca ati cumparat casa atunci nu inseamna ca ati mostenit chiriasul ci ati cumparat cu "sarcini".

Nu aveati cunostinta de "mostenire"?

De ce nu ati solicitat vanzatorului sa scape de chirias?

Inseamna infractiune ce doriti dv. sa faceti. Dar eu nu fac penal, asa incat intrebati pe cineva de specialitate. Nu evitati, ci tocmai chemati penalul spre dv.
O evacuare pentru lipsa de titlu are in Codul actual o procedura foarte scurta, e pacat sa faceti prostii care va pot costa bani, nopti nedormite, nervi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu fostul sot lacramioaravasuianu lacramioaravasuianu Am divortat de curand si nu am facut partaj . Avem 2 locuinte ,un apartament la bloc si o casa care ca valoare este de 5 ori mai mare. Locuinta din buletin la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un imobil( o casa) data în chirie. contractul ... gabrielagaburici gabrielagaburici Buna ziua. Am un imobil( o casa) data în chirie. Contractul este făcut cu o persoana juridică ( o firma) pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nesemnat cu mine lucian1986 lucian1986 Buna ziua.Detin o casa cota1/1 care inainte de a o cumpara avea doi proprietari ( Primaria si o persoana fizica )Respectivul s-a judecat cu Primaria pt a ... (vezi toată discuția)