avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

As vrea sa infiintez un pfa (in Bihor) .Intrebarea mea ar fi daca am nevoie de semnaturile vecinilor sau doar de aprobarea asociatiei de proprietari (administratorul blocului) .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 12:42, 22 Septembrie 2014
e nevoie de semnaturile vecinilor cu care va invecinati pe orizontala si pe vertical plus semnatura si stamplila administratorului asociatiei. Exista formular specific pe situl registrului comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa SilaghiCristina SilaghiCristina As vrea sa infiintez un pfa (in Bihor) .Intrebarea mea ar fi daca am nevoie de semnaturile vecinilor sau doar de aprobarea asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru transport-persoane in apartament petitemichele petitemichele Buna ziua, Un vecin a achizitionat un microbuz pentru transport-persoane si vrea sa -si faca sediul/biroul in apartamentul in care locuieste, apartament care ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)