avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Pot sa ma intorc cu masina in tara daca este pe numele ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Pot sa ma intorc cu masina in tara daca este pe numele tatalui meu ?

Tatal meu a plecat luna trecuta cu masina in italia , din motive personale ma rugat sa merg sa o iau inapoi in tara . Masina este pe numele lui , pot interveni probleme daca nu este si el in masina la intoarcerea in tara la vama ? Nu prea putem face procura sau ceva asemanator . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:35, 22 Septembrie 2014
Puteți face procura oriunde va aflați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

aducerea unei masini in romania mihaitza_jupanu2003 mihaitza_jupanu2003 fiul meu are o masina inmatriculata pe numele lui si este plecat cu ea an strainatate, eu ca fiind tatal lui o pot aduce an tara ??? (vezi toată discuția)
Imi trebuie aprobarea tatalui violettaa violettaa Buna ziua! Ma numesc Violeta am o fetita de un an si 5 luni, ne aflam in italia de cateva luni impreuna cu tatal(roman) ... nu vrea sa imi dea acordul de a ... (vezi toată discuția)
Indrumare Katty32 Katty32 Bună seara,doresc sa mă informez ce pot face dacă soțul meu a abandonat familia și a plecat în alta tara unde locuiește cu o alta femeie?Menționez ca ... (vezi toată discuția)