avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indrumare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indrumare

Bună seara,doresc sa mă informez ce pot face dacă soțul meu a abandonat familia și a plecat în alta tara unde locuiește cu o alta femeie?Menționez ca suntem în Italia de 10 ani și de aici a plecat și am rămas eu cu fetița de 12 ani,iar financiar nu vrea sa ajute cu nimic.Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Katty32 , utilizator 22:25, 4 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara

Acum el ma ameninta ca de nu dau divortul de comun acord va face in asa fel sa nu-mi dea dreptul la casa din Romania ca este pe numele lui si o va dona mamei sale. Avem 15 ani de casatorie e posibil sa faca asa ceva?Eu am deja biletele cumparate pentru mine si fetita mea acum pe 29 august pentru a merge in Romania,dar sunt amenintata de sot ca nu ma va mai lasa sa ma intorc cu fata inapoi in Italia.Eu am procura pentru trecerea la vama cu fata facuta de el la Consulatul Roman din Italia cu termen de valabilitate din iulie 2015 in ianuare 2016.Exista riscul sa nu ma mai pot intoarce cu fata inapoi din Romania ,daca el va zice ca numai e de acord cu procura facuta de el?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
Katty32, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procura cu minori ContSters363548 ContSters363548 Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in ... (vezi toată discuția)