avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... depunere documente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

depunere documente

Buna ziua,
in cazul unui proces civil se pot depunde documente la dosar (in afara de intampinare,raspunsul la intampinare) pana la primul termen?
multumesc
Cel mai recent răspuns: tutoblu , utilizator 13:50, 17 Septembrie 2014
Da,se pot depune, in copii certificate(conform cu originalul), cate un exemplar pt. fiecare parte si unul pt. instanta. Documentele le anexati listate, cu nr. de dosar, catre instanta careia va adresati, precum si identitatea si calitatea dvs. in dosarul respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
Raluca Iliescu, Avocat
multumesc,legal in 3 exemplare se depun pentru fiecare indiferent de ce domunent este vorba?
sper ca v-am inteles bine dna avovat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna sa depui la dosar intampinare Livica Livica Am primit o citatie in care de spune ca judecata se poate face in lipsa si trebuie sa trimit la Judecatorie copie de pe actiune si actele anexe cu mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)