avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog raspundeti mi la aceasta intrebare:POT DESCHIDE ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog raspundeti mi la aceasta intrebare:POT DESCHIDE UN COAFOR INTR-O GARSONIERA LA PARTERUL UNUI BLOC?

DE CEVA VREME MA FRAMANTA ACEASTA INTREBARE,DORESCSA MI DESCHID UN COAFOR SI PT A EVITA SPATIILE COMERCIALE ATAT IN CHIRIE CAT SI IN VANZARE PT CA AU UN COST EXAGERAT M-AM GANDIT LA ACEASTA VARIANTA SI ACEEA DE A DESCHIDE UN COAFOR INTR-O GARSONIERA,CINEVA IMI POATE DA UN RASPUNS DACA SE POATE FACE SAU NU,VA MULTUMESC ANTICIPAT:(
Cel mai recent răspuns: LAUAND , utilizator 21:06, 23 Mai 2009
Depinde ce ce doriti anume sa faceti in salon, pentru ca daca va rezumati la o simpla frizerie merge dar daca doriti ceva mai mult gen cosmetica, manichiura, pedichiura masaj chiar si coafura(spalat , vopsit etc....) aveti nevoie in primul rand de compartimentare a spatiului ptr fiecare punct in parte , si deasemenea dsv-ul mai cere obligatoriu 2 toalete cel putin eu stiu ca la Brasov asa e .......
se poate dar fa ti o analiza temeinica sa vezi daca toata treaba, merita.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)