avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC de la 2 la 3 ani

Bună ziua!Sunt în CCC pâna la 2 ani dar la recomandarea medicului o să prelungesc până la 3 ani. Soțul nu dorește să intre în CCC o lună. Copilul este născut pe 17.12.2012. Întrebarea mea este din ce dată se va face prelungirea suspendării? Se va face de la 17.11.2014 sau de la 17.12.2014? Până când se face suspendare? Mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: haurich , utilizator 21:13, 17 Septembrie 2014
Nu aveti cum sa prelungiti durata CCC pana la 3 ani , decat daca copilul dvs are certificat de incadrare intr-un grad de handicap.

Daca aveti asa ceva prelungirea suspendarii se va face pana la data de 17.11.2015.
Mulțumesc pentru răspuns, știu procedeul pentru prelungire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Prelungire cic de la 2 ani la 3 ani elam elam Buna ziua! O salariata are contractul de munca suspendat pentru CIC pana la varsta de 2 ani, adica pana la data de 16.06.2015.Deoarece copilul are probleme ... (vezi toată discuția)
Concediu copil handicap 3 ani Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O salariata se afla in CIC pana la implinirea copilului a varstei de 2 ani. In interiorul acestei perioade copilul a fost incadrat cu grad handicap. Doreste ... (vezi toată discuția)