avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Retineri din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Retineri din arenda

buna ziua
va rog frumos sa-mi dati un exemplu cum se calculeaza retinerile din arenda, impozit, cass, daca tva se retine sau se calculeaza la cata arenda primeste persoana si apoi se vireaza, ceass se retine tot din arenda/ cum se calculeaza si de fapt cata arenda primeste persoana respective. va multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Diferenta incadrare venituri in bani sau in produse ioannn ioannn Nu stiu CAT DE PERFORMANT este reglementat sistemul fiscal roman: DACA arendatorul unui teren agricol PRIMESTE PRODUSE RECOLTATE, FIGUREAZA CU VENITURI ... (vezi toată discuția)
La ce tip de venit se plateste cass ?? Florina000 Florina000 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Stiu ca o persoana care realizeaza venituri din chirii trebuie sa plateasca sanatatea. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din arenda bajenescu_sorina bajenescu_sorina Am incheiat un contract de arenda acum un an in 2013 pentru recolta anului 2014 banii I-am primit in urma cu 2 zile. dar cu 80 lei mai mult decat scrie in ... (vezi toată discuția)