Buna!
Am si eu o intrebare arzatoare, care necesita urgent un rsp.Cunosc p cineva care a imprumutat din disperare nijte bani de la un camatar si a incheiat un antecontract de vanz-cump (ca si garantie).Cand a trebuit sa-i dea banii inapoi a avut iar probleme k nu l-a gasit. Imprumutase banii din alta parte cu dob mai mica, dar camataru1 a aflat si nu s-a lasat de gasit.
Mai mult a platit datoria la camatarul 2, a refuzat sa primeasca banii, spunanad k vrea sa creasca limita de restituire si a obligat la un nou contract de vanz-cump, care cred k-l contiua pe al 2lea.
Nu cunosc exact situatia, dar imediat a incheiat si al 3lea contract, iar persoana in cauza a semnat toate cele 3 contracte, In ele se specifica faptul ca ii dadea sume fabuloase de bani, sume pe care nici macar nu le-a primit..N-a mai reusit sa dea de el apoi si pasul urmator pe care l-a facut camatarul1 a fost sa dea in judecata pt exec. silita.
Persoana inselata a avut o avocata cumparata, politia a fost la fel (pt k a facut o plangere pt inselaciune si timp de aproape 2 ani, a ramas undeva in sertare, iar cand a fost scoasa de la naftalina era deja prea tarziu), si toata lumea a facut in asa fel incat persoana in cauza e pe punctul de a-si pierde casa.
Am inteles k se putea cere anularea actelor, lucru pe care nu l-a facut avocata, care a "dres" lucrurile in asa fel incat sa ia bani din doua parti si sa nu miste un deget. Imi pare rau s-o spun dar sunt destui avocati in tara si in lumea asta care nu-si merita meseria- mai degraba s-ar numi tzepari cu acte, dar asta e deja alta poveste..
Intrebarea mea este: CE ANUME AR PUTEA SA FACA PT A-SI RECUPERA CASA, ASTA IMPLICAND BINEINTELES RESTITUIREA BANILOR?
SE MAI POATE CERE ANULAREA ACTELOR, DUPA APROAPE 2-3 ANI DE PROCES?
SAU CE ALTA METODA EXISTA DE ANULARE A ACTELOR?
Din cate stiu, acel camatar1 a mai avut procese, care nu am ideea cum s-au terminat sau daca s-au terminat...
KIAR NU SE POATE FACE NIMIK IN ROMANIA ASTA DE TOT...? SI PE DEASUPRA AM INTELES K E LEGALA CAMATARIA.. ESTE ADEVARAT?
astept un rsp de la voi si va multumesc anticipat celor care o veti face.:kissing:
Cel mai recent răspuns:
peraspera , utilizator
13:16, 24 Mai 2009