avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TAXA JUDICIARA DE TIMBRU - DAUNE MORALE -
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TAXA JUDICIARA DE TIMBRU - DAUNE MORALE -

Buna seara. Am pe rol un litigiu pe discriminare Ordonanta 137/2000, in care solicit si daune morale- despagubiri. Intrebarea mea este : trebuie platita taxa judiciara de timbru si cat??? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristina_mihaela , utilizator 20:04, 22 Mai 2009
Asa cum v-am mai spus, daca ati cerut daune in temeiul art.269 C.mun. nu se plateste taxa de timbru ....

:offtopic:
Incercati pe viitor sa nu mai postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Postarea mai multor mesaje consecutive intr-o discutie constituie o incalcare a Regulamentului de postare.
Imi cer scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru -litigiu de munca- cristina_mihaela cristina_mihaela La data de 13.04.2009 am inaintat la tribunalul dolj o cerere de chemare in judecata impotriva angajatorului prin care am salicitat : anularea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Cheltueli judiciare ContSters89128 ContSters89128 am si eu o intrebare , daca ma poate ajuta cineva care este valoarea cheltuelilor judiciare , intr-un proces in care eu cer daune morale de 10000 RON ... (vezi toată discuția)
O persoana juridica trebuie sa plateasca taxa de timbru pentru daune morale? gabygaby gabygaby o societate comerciala daca deschide un proces catre o alta persoana juridica sau persoana fizica si cere daune morale trebuie sa plateasca taxa de timbru? am ... (vezi toată discuția)