avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Calculare gresita a vechimii in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Calculare gresita a vechimii in invatamant

Buna ziua, situatia cu care ma confrunt se refera la faptul ca secretara scolii mi-a calculat gresit vechimea. Concret: am 11 ani vechime si abia acum imi va calcula salariul la treapta de vechime mai mare de 10 ani (deci timp de 1 an nu mi-am primit drepturile cuvenite prin lege). Persoana in cauza admite ca a gresit insa spune ca nu mai pot recupera aceste sume. Ma intereseaza sa stiu daca pot fi recuperati banii iar daca raspunsul este pozitiv va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 18 Septembrie 2014
Numai printr-o actiune in instanta va puteti recupera diferenta de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarul si salariul ROMANFLORIN ROMANFLORIN Cat poate avea salariu un consilier superior I dintr-o structura deconcentrata (agentie judeteana) avand clasa de salarizare 58 si gr de vechime 4 ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant laurentiuu laurentiuu Din 2001 pana in prezent am lucrat in invatamant .In primul an nu am avut norma intreaga(16 ore) iar din 25 februarie 2003 am realizat stagiul militar cu ... (vezi toată discuția)
Sesizare incadrare gresita in transa de vechime Savu C. Savu C. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: am 22 de ani in invatamant. In luna ianuarie a acestui an am primit o decizie a ... (vezi toată discuția)