avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Buna ziua,

Am o nelamurire in legatura cu dezbaretea unei succesiuni.
Daca o parte dintre mostenitori nu se prezinta la succesiune, ce pot face ceilalti mostenitori care doresc dezbaterea succesiunii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ma_ria , utilizator 19:26, 18 Septembrie 2014
Notarul da o incheiere si veti face obligatoriu partajul in instanta.
Ce inseamna sa se faca partaj in instanta? daca doi dintre mostenitori nu se pot prezenta in instanta? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o declaratie la notar ca accept mostenirea acum o luna. ... andrei1798 andrei1798 Am facut o declaratie la notar ca accept mostenirea acum o luna. Pot sa o anulez si sa fac alta declaratie cum ca renunt la mostenire ? Inca nu s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Cedare cotă proprietate Ligia Dirnu Ligia Dirnu Suntem 9 frați și în urma decesului părinților am făcut taxa de succesiune. 3 dintre frați nu vor să facem partajul succesoral. Ceilalți vor să ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta, taxa de timbru mimi56_manolescu mimi56_manolescu Va rog sa-mi spuneti, într-un proces de succesiune, 4succesori, cine plătește taxa de timbru? Cel care introduce actiunea la început iar la terminarea ... (vezi toată discuția)