avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare contract telefonie mobila

Buna ziua. rog ajutor in rezolvarea unei situatii. Fiica mea a incheiat un contract de telefonie mobila cu cos......te in data de 2-08-2014. la aceea data cos...te avand o oferta promotionala 17 eu.- de la 31eu . prima luna a venit factura ok . acum a venit factura reala de 31 eu. (voiam sa atasez partye de contract dar.... nu pot) .rog detalii privind renuntarea la acest abonament. (pe pm pot trimite parte de contract ptr intelegerea mai bine a situatiei) multumiri
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 09:38, 19 Septembrie 2014
buna ziua,

cel mai simplu si operativ este sa cititi intai,cu atentie, ce scrie la capitolul de incetare/reziliere a contractului si sa actionati in consecinta.

fiind vorba de o promotie insa, de regula, din cate stiu, companiile prevad in contract o perioada de timp in care abonatul trebuie sa continue relatiile contractuale pana la expirarea intervalului respectiv (pentru a-si amortiza costurile compania cu promotia respectiva). In cazul in care clientul inceteaza contractul inainte de termen trebuie sa plateasca o taxa, drept despagubire.

mai multe detalii gasiti si aici : [ link extern ]

succes!
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract retea telefonie mobila claklaus claklaus Buna ziua!daca am incheiat un contract pe 2 ani cu retea de telefonie mobila,pot de exemplu anula, inainte de termen, abonamentul la internet pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Rezilierea fara taxe a abonamentelor la internet pirlog_mihai pirlog_mihai Am un contract cu firma RDS-RCS incheiat pe data de 28/09/2012 pe o perioada de 18 luni,in primele 6 luni beneficiind de o reducere de 50% din pretul normal al ... (vezi toată discuția)
Informare falsa contracte la distanta ContSters256555 ContSters256555 Buna ziua In 17 ianuarie 2013 am incheiat un contract la distanta cu o firma de telefonie mobila in care mi s-a spus ca daca prelungesc contractul cu 24 ... (vezi toată discuția)