avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model contract de inchiriere sala de curs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model contract de inchiriere sala de curs

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de inchiriere sala de curs? Nu gasesc nicaieri unul pe care sa-l pot folosi. As dori sa inchiriez o sala in Palatul copiilor, o zi pe saptamana, nu trebuie sa platesc chirie, nu am costuri.

Va multumesc mult pentru orice fel de ajutor!

O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: zizizi , utilizator 15:39, 19 Septembrie 2014
buna ziua,

avand in vedere faptul ca ati precizat ca nu veti plati nimic pentru sala respectiva inseamna ca este vorba de un comodat, un imprumut gratuit de folosinta a unui spatiu (sau impropriu spus "inchiriere gratuita").

un model in acest sens puteti gasi aici - [ link extern ] "

il veti adapta la situatia dvs, tinand cont ca dvs sunteti comodatarul + veti elimina toate precizarile privind eventualele costuri,care ar fi in sarcina dvs.

succes!
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Va multumesc pentru raspuns!

O zi buna in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau contract de inchiriere? AlexK AlexK Buna, vreau sa inchiriez un apartament (eu sunt proprietarul) si vreau sa fac contract de comodat cu chiriasul dar in acelasi timp sa percep si bani de chirie. ... (vezi toată discuția)
Poate comodatarul sa permita unui tert folosirea bunului primit in comodat? retromusculo retromusculo Am dreptul in calitate de comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)
Închirierea unor echipamente cu contract de comodat este un act de evaziune fiscală, sau nu ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Daca inchiriez anumite echipamente , printr-un contract de comodat, se npoate numi sau evaziune fiscala sau alt tip de infractiune ... (vezi toată discuția)