avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... chemare la servici inainte de terminarea concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

chemare la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu cum se procedeaza cand firma angajatoare ma cheama la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil?
Cum trebuie sa procedeze ei (demersuri) si cum trebuie sa procedez eu?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: oana_tudorie , utilizator 18:05, 19 Septembrie 2014
Daca sunteti de acord cu ceea ce v-a propus angajatorul , atunci va trebui sa depuneti o cerere de reluare a activitatii si de incetare a suspendarii c.i.m.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate mamici divele divele Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani.Acesta se termina in octombrie 2018. Doresc sa-mi reiau actitivatea in luna mai 2018. Ce demersuri trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului - concediu de crestere a copilului popoviciu13 popoviciu13 buna, intr-o luna ar trebui sa ma reintorc la munca din concediu de crestere al copilului. Postul meu este desfiintat. Un alt post pe studiile mele nu am sa ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)