Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani.Acesta se termina in octombrie 2018.
Doresc sa-mi reiau actitivatea in luna mai 2018. Ce demersuri trebuie sa fac la angajatorul meu.?
Voi beneficia de indemnizatia ptr. reluarea activitatii inainte de termenul de 2 ani? Cat va fi aceasta?
In situatia in care as dori sa plec de la angajatorul actual dupa reluarea activitatii ce se va intampla cu indemnizatia ptr. reluarea actitivatii ?
La angajator depuneti o cerere de reluare a activitatii incepand cu data de ....
Cu copia deciziei de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii , mergeti la AJPIS si depuneti cerere de acordare a stimulentului de insertie.
In situatia in care doriti sa plecati de la angajatorul actual dupa reluarea activitatii ,plata stimulentului de insertie va inceta daca nu va angajati imediat dupa incetarea c.i.m.
Stimulent de inserție
Fmrs
Buna ziua sunt in CCC de la actualul loc de muncă , copilul meu are 1 an și 6 luni , întrebarea mea este , pot să reiau activitatea în altă societate ... (vezi toată discuția)