avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

la o vechime de 7 ani si 2 luni pe cartea de munca(cu unele intreruperii)mi s-a calculat o indemnizatie de somaj de 467RON pe o perioada de 9 luni ,crted ca este total gresit ,unde ma pot adresa pentru recalculare .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 22 Mai 2009
Va veti adresa cu o contestatie impotriva deciziei de stabilire a drepturilor de somaj la instanta de contencios ( tribunalul judetului unde are AJOFM sediul)
Cererile pentru acordarea indemnizatiei de somaj, precum si toate actele procedurale in legatura cu stabilirea acestui drept sunt scutite de orice fel de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul somaj petrisil petrisil Azi am primit decizia de somaj prin care mi se acorda 590 ron asta insemnand 450 ron (cei 75% din salariul minim) + 139.55 ron reprezentand 7% din media ... (vezi toată discuția)
Recalcularea somajului Marian P Marian P Am vechime pe catea de munca de 7 ani, dar cei de la AJOFM vor sa le aduc cate o adeverinta de la fiecare angajator in care sa specifice ca au virat ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pentru somaj ribic ribic am trecut in somaj si din calculele mele pe cartea de munca am peste 5 ani vechime, dar lor le da aproape 4 ani.cum se calculeaza stagiul. ma lamureste cineva ... (vezi toată discuția)